Verblijf

Verblijf in een in een luxe tent bij ons in de tuin of op de slaapzolder in ons huis. Natuurlijk kan je ook in de buurt een vakantiehuisje huren of op een camping gaan staan, alles is mogelijk.

Onze Karsten tenten vind je achter in onze tuin. Beschut door bomen en vanuit ons huis haast niet te zien, dus geen pottenkijkers.

Elke tent is geschikt voor 2 personen, volledig ingericht met eenpersoonsbedden, stoelen, tafel en koelkast. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze slaapzolder, waar 4 bedden staan.

Aan de achterzijde van ons huis vind je het toilet en de douche.

Weekeinde: Aankomst op de aankomstdag vanaf 16.00 uur en vertrek op de vertrekdag rond 11.00 uur

Misschien neem je wel je hele familie mee of sta je liever op een camping, die zijn er voldoende in de omgeving. ook zijn er in de buurt hele fijne chambre d’hôtes. Voor meer info neem even contact met ons op.

Gezien het maximum aantal deelnemers (6) is het raadzaam tijdig te reserveren.

Singles reis, creatieve vakantie, doe vakantie, Frankrijk, fotografie, fotografie vakantie, senioren, alleenstaande reis, vakantie voor ouderen. 

2 reacties

 • Elise Zonneveld

  Goedemiddag,
  Na het lezen over jullie fotografie cursus heb ik interesse gekregen. Ik ga in juni naar Frankrijk en zou het leuk vinden om een cursus te volgen. Volgens jullie data is er dan geen cursus. Misschien is dat inmiddels gewijzigd. Ik hoor graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,
  Elise Zonneveld

  • admin

   Beste Elise,

   Excuus dat ik niet eerder heb geantwoord. Jouw mail was in de enorme hoeveelheid spam terecht gekomen.
   Voorlopig geef ik verder geen cursussen meer in Frankrijk, door persoonlijke omstandigheden.
   Nogmaals excuus

   Hartelijke groet,
   Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *