Verblijf

Verblijf in een luxe tent bij ons in de tuin, op de slaapzolder of in de buurt een vakantiehuisje of camping, alles is mogelijk.

Er is een mogelijkheid om op ons eigen terrein te verblijven in onze in een ruime Karsten tent. 

Onze tenten vind je achter in onze tuin. Beschut door bomen en vanuit ons huis haast niet te zien, dus geen pottenkijkers.

Elke tent is geschikt voor 2 personen, volledig ingericht met stoelen, tafel, kooktoestel en koelkast. Er kan ook gebruik gemaakt worden van onze slaapzolder, waar 4 bedden staan.

Aan de achterzijde van ons huis vind je het toilet en de douche.

Natuurlijk hoef je hier geen gebruik van te maken want in de omgeving zijn ook chambre d’hôtes waar je fijn kunt logeren.

 

Midweek: Aankomst op zondag vanaf 16.00 uur en vertrek op zaterdagochtend rond 11.00 uur

Weekeinde: Aankomst op vrijdag vanaf 16.00 uur en vertrek op maandagochtend rond 11.00 uur

Misschien neem je wel je hele familie mee of sta je liever op een camping, die zijn er voldoende in de omgeving. ook zijn er in de buurt hele fijne chambre d’hôtes. Voor meer info neem even contact met ons op.

Gezien het maximum aantal deelnemers (5) is het raadzaam tijdig te reserveren.

Singles reis, creatieve vakantie, doe vakantie, Frankrijk, fotografie, fotografie vakantie, senioren, alleenstaande reis, vakantie voor ouderen. 

3 comments

 • N. Bloem

  Ik overweeg te komen van 20-24 augustus 2018. Is er dan nog plaats en voor mij alleen een caravan of tent? Ik stel een gewone e-mail terug op prijs. Alvast bedankt.

 • Noor Bloem

  Ik ontvang graag informatie of de cursus nog een plekje heeft van 20-24 augustus 2018. Ik wil vooral graag weten of de caravan/ tent nog vrij is voor mijzelf. Ik hoor op een spoedig antwoord zodat ik mijn vakantie kan plannen. Het lijkt me leuk om te komen. En erg jammer dat jullie geen telefoonnummer vermelden. Met eventuele tijden waarop jullie bereikbaar zijn. Dat communiceert een stuk makkelijker.
  Alvast bedankt.
  Met vr. Gr.
  Noor Bloem

  • admin

   Beste Noor,

   Ik stuur je even een email.
   Mijn telefoonnummer staat wel op de site bij contact, maar wanneer ik in Frankrijk zit heb ik zelden bereik, vandaar.

   Groet,
   Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>