Reviews van de gasten

Els
Het was een fijne week. het gezelschap was ontzettend gezellig, Ton en Joyce super gastvrij en de omgeving heerlijk rustig. Als alleenstaande is het niet altijd gemakkelijk om in een nieuwe groep terecht te komen, maar de sfeer was zo fijn, dat het geen enkel probleem was om mij snel thuis te voelen.
De cursus was erg leerzaam. Ik dacht al het een en ander te weten van fotografie en mijn camera, maar er ging nog een nieuwe wereld voor mij open. Het was een fijne vakantie waarin ik leuke mensen heb leren kennen en ook nog veel geleerd heb.
Annechien

Wat een gezelligheid daar bij Ton en Joyce. Ik kom zelf uit Amsterdam en was er binnen 4 uur, dus bijna om de hoek en toch wel echt heel erg Frans.
Heerlijk eten van joyce en op een wijntje meer of minder werd niet gekeken, want Ton schonk ruim in.
De cursus was super. Joyce heeft een fijn gevoel voor humor en legt alles goed uit. Rustig en altijd vriendelijk, dus ook als je het wat minder snel begrijpt krijg je niet het idee dat dit vervelend is. De tent was super, heel lekker “echt” bed en er stond al een flesje wijn in de koelkast met een stukje franse kaas te wachten toen ik aankwam. De groep was ook heel gezellig, ik heb veel gelachen en veel geleerd! Aanrader dus

Nelleke Wagenaar 

Ik heb de fotocursus al 2x gedaan en heel veel geleerd!
Joyce is een heel aardige en geduldige docente die alles goed uitlegd.
Ze zoekt steeds mooie plekken uit om te oefenen en helpt je heel persoonlijk met dat wat jij nodig hebt.
Ze kan ook heel goed koken en de maaltijden zijn iedere dag weer een feestje!
Kortom: een fotografiecursus in een mooi stukje Frankrijk, maar niet ver van huis, waar je in korte tijd veel leert en die bovendien heel gezellig is!

Erik

Het was een ontzetten leerzame week. Veel geleerd van Joyce, die het dan ook duidelijk uitlegd en wanneer je het de eerste keer niet begrijpt, het opnieuw geduldig uitlegd. De tweede passie van Joyce kwam ook absoluut naar boven in haar maaltijden, ik heb genoten van al het lekkers dat zij ons voorschotelde. Samen met Ton zijn zij de ideale gastvrouw en gastheer.  Een absolute aanrader deze fotografiecursus en zeer betaalbaar voor wat je allemaal krijgt die week.Hanneke 

Afgelopen week ben ik bij Joyce in Frankrijk geweest voor de cursus fotografie. Een leerzame en leuke cursus waar ik veel heb geleerd. Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te verblijven in de caravan die achter in de tuin staat, alles was keurig verzorgd. Achteraf zag ik dat ik ook best in de Karsten tent had kunnen verblijven (ondanks dat ik geen kampeerder ben), deze bleek zeer ruim te zijn en er stond zelfs een echt bed met goed matras in. Het uitzicht vanuit de tent was werkelijk prachtig. Joyce en Ton waren erg gastvrij, gezellig en zorgzaam.
De cursus is het geld meer dan waard!!

Chantal

Wat een leuke vakantie heb ik gehad bij Ton en Joyce en ook nog fotograferen geleerd. Beide doen er alles aan om het zo gezellig mogelijk te maken voor de gasten en dat lukt ze zeker weten! Samen met een vriendin van mij ben ik in juli een weekje in Lerzy geweest en in de prachtige tent gelogeerd. Bij aankomst stond er al een lekker wijntje in onze koelkast, de bedden (echte) waren al opgemaakt met een heerlijk donzen dekbedje. Tafeltje tussen de bedden met een nachtlampje. Stoelen, tafel en de beschikking over een hangmat…. wat wil een mens nog meer. De cursus was ook geweldig. Joyce legt alles duidelijk en rustig uit. de tripjes waren gezellig en de opdrachten leuk. ook met de andere gasten klikte het goed, dus al met al een hele fijne fotografiecursus waar ik heel veel heb geleerd en ontzettend heb genoten!

1 reactie

  • Annechien

    Wat een gezelligheid daar bij Ton en Joyce. Ik kom zelf uit Amsterdam en was er binnen 4 uur, dus bijna om de hoek en toch wel echt heel erg Frans.
    Heerlijk eten van joyce en op een wijntje meer of minder werd niet gekeken, want Ton schonk ruim in.
    De cursus was super. Joyce heeft een fijn gevoel voor humor en legt alles goed uit. Rustig en altijd vriendelijk, dus ook als je het wat minder snel begrijpt krijg je niet het idee dat dit vervelend is. De tent was super, heel lekker “echt” bed en er stond al een flesje wijn in de koelkast met een stukje franse kaas te wachten toen ik aankwam. De groep was ook heel gezellig, ik heb veel gelachen en veel geleerd! Aanrader dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *