Kosten

De midweek cursus van 5 dagen kost €575,-  dat is inclusief lesboek,  1 x diner, 6 x ontbijt en 5 x uitgebreide 3-gangen lunches. Bij aankomst op zondagavond wordt er een diner geserveerd zodat je je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken. De overige dagen wordt alleen ontbijt en een uitgebreide 3-gangen lunch geserveerd. Voor het diner zorg je dan zelf. Mocht je ook het diner willen bijboeken, dan kan dat in overleg.

Extra bij te boeken:
Diner: €17,50 pp inclusief wijn, bier of sap

Je hoeft dit niet nu al te boeken, maar wel een dag van te voren laten weten ivm inkoop.

De weekeinde cursus van 2 dagen kost €350,- dat is inclusief lesboek, 3 x ontbijt, 2 x lunch en 3 x uitgebreid diner,  dus volledig verzorgd.

de_mangerie_kazen_wijnen_1Verblijf 

  • De huurprijs van een tent,  inclusief bed, tafel, stoelen en koelkast per nacht, gedurende de cursus is € 35,- p.p.p.n. De tent is eventueel geschikt voor 2 personen
  • Je kunt ook de slaapzolder boeken. Hier zijn twee slaapkamers waarvan 1 met een zitje. Deze kamers worden gedeeltelijk gescheiden door een muur en een gordijn. Je kunt elkaar dus niet zien, maar wel horen en is dus prima geschikt voor mensen die elkaar al kennen of niet verlegen zijn. De prijs voor bezetting van de slaapzolder is € 25,- p.p.p.n.Wanneer voor de slaapzolder wordt gekozen is het ook mogelijk om van het tuinmeubilair gebruik te maken en lekker in de tuin te zitten.

De prijzen zijn inclusief elektra, water- en gasverbruik.

Voor gasten die een midweek verblijven is de aankomst op zondagavond na 16.00 uur. Je kunt dan meteen die avond met ons mee eten zodat je geen boodschappen hoeft mee te nemen.  Vertrek is dan weer op de zaterdag daarna rond 11.00 uur.

Voor gasten die een weekeinde verblijven is de aankomst op vrijdagavond na 16.00 uur. Vertrek is dan weer op de maandag daarna rond 11.00 uur.

  • Huurprijs voor een Nikon spiegelreflex camera is €5,- per dag.

Er wordt wel door ons verwacht dat men de tent netjes en opgeruimd achterlaat, maar dat lijkt ons vanzelfsprekend.

Dé koe uit de Limousin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *