Kosten

De midweek cursus van 5 dagen kost €395,-  dat is inclusief lesboek,  1 x diner, 6 x ontbijt en   5 x uitgebreide 3-gangen lunches. Bij aankomst op zondagavond wordt er een diner geserveerd zodat je je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken. De overige dagen wordt alleen ontbijt en een uitgebreide 3-gangen lunch geserveerd. Voor het diner zorg je dan zelf. Mocht je ook het diner willen bijboeken, dan kan dat in overleg.

Extra bij te boeken:
Diner: €17,50 pp inclusief wijn, bier of sap

Je hoeft dit niet nu al te boeken, maar wel een dag van te voren laten weten ivm inkoop.

De weekeinde cursus van 2 dagen kost €295,- dat is inclusief lesboek, 3 x ontbijtjes, 2 x lunches en 3 x uitgebreide diners,  dus volledig verzorgd.

 

de_mangerie_kazen_wijnen_1

 

 

 

 

 

 

 • Huurprijs van een tent met luifel, inclusief bedden, kooktoestel en koelkast per nacht, gedurende de cursus is € 35,- bij een bezetting van 1 persoon en €50,- bij een bezetting van 2 personen
 • U kunt ook de slaapzolder boeken. Hier zijn twee slaapkamers waarvan 1 met een zitje. Deze kamers worden gedeeltelijk gescheiden door een muur. Je kunt elkaar dus niet zien, maar wel horen en is dus prima geschikt voor mensen die elkaar al kennen. De prijs voor bezetting van de slaapzolder is € 20,- bij een bezetting van 1 persoon en €30,- bij een bezetting van 2 personen, elke volgende persoon betaald €15,- per nacht.

Het is mogelijk langer gebruik te maken van de slaapzolder of tent tegen hetzelfde tarief. De prijzen zijn inclusief elektra, water- en gasverbruik.

Voor gasten die een midweek verblijven is de aankomst op zondagavond na 16.00 uur. Je kunt dan meteen die avond met ons mee eten zodat je geen boodschappen hoeft mee te nemen.  Vertrek is dan weer op de zaterdag daarna rond 11.00 uur.

Voor gasten die een weekeinde verblijven is de aankomst op vrijdagavond na 16.00 uur. Vertrek is dan weer op de maandag daarna rond 11.00 uur.

 • Huurprijs voor een Nikon spiegelreflex camera is €5,- per dag.

Er wordt wel door ons verwacht dat men de tent of caravan netjes en opgeruimd achterlaat, maar dat lijkt ons vanzelfsprekend.

 

Dé koe uit de Limousin

1 comment

 • Eli kuijper

  Hallo,
  Ik wil graag meedoen aan de midweek van 23-27 juli.
  Is er nog plek? Ik heb zelf een tent, kan ik die ook opzetten en zo ja wat kost dat dan?
  Indien de prijs hetzelfde is (30 euro pn) dan reserveer ik graag jullie tent :)
  Met vriendelijke groeten,
  Eli Kuijper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>