Contact & bereikbaarheid

IMG_1151 Voor meer info over deze fotografie cursus mail mij dan via   joyce@fotocursusfrankrijk.nl

Je kunt mij natuurlijk ook altijd bellen op mijn mobiel.

+31 6 22 11 56 28

Ons huis in Frankrijk ligt in de Aisne, Picardië, France

Hoe kan je bij ons komen?

Met de auto

– Met de auto is de afstand vanaf Utrecht 300 kilometer. Wanneer men wil kan ik als tussenpersoon fungeren om meerijden van de ene cursist met de andere te regelen. Wanneer je 6 Rue de Guise, Lerzy intikt op je TomTom, dan wijst deze je naar ons huis.

Met de trein

– Met de trein vanaf elk station in Nederland tot Hirson. Afhalen is dan mogelijk in overleg. Ook behoort het tot de mogelijkheden om in Hirson een auto te huren.

Omdat wij in een dorp wonen waar geen winkels zijn is het sterk aan te raden om de beschikking te hebben over een auto wanneer je de week-cursus komt volgen. Tijdens de weekend cursus hoef je geen boodschappen te halen, dus dan kan je prima uit zonder auto

3 comments

 • Matty Moggré

  Ik zou me graag aan willen melden voor de midweek cursus 23 tot 27 juli. Ik zou dan gebruik willen maken van jullie overnachtingsmogelijkheden, tent of caravan. Ik heb een camera en wil er graag mee leren fotograferen. Ik hoor graag.

 • Margot Padt

  Goedenavond,
  Een vriendin van mij en ik zelf zouden ons graag willen opgeven voor het weekend van 1 tot 4 mei 2020. Kan dat via de mail? Ik hoor het graag. Kunt u ook aangeven in welk dorp de cursus is?
  Vriendelijke groeten,
  Margot Padt
  06-14562080

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>